fly away

Datum: 2008-01-30 Tid: 13:07:10




I thought I might could do it
to hold on to the bitter end
to keep fightin'
to keep struggling
now I don't know if it's worth it
all the fighting
all the struggling
all the defeats
just make you wanna stop
catch a bus
take the train
fly away
and experience what life really is


image9




Fotbollsvänersborg ligger och spyr

Datum: 2008-01-29 Tid: 14:52:04

Kommunmästerskapet gav oss som sagt inget förstapris, men vi fick med oss något annat hem istället
- M A G S J U K A.

Tack så jäkla mycket!

Sovit ungefär 36 h i sträck, om man räknar bort avbrotten för då min mage bestämde sig för att göra en mindre utrensning av dess innhåll. Vilket var cirka sju gånger. Nu är febern nere på normal temperatur och de läskiga svettningarna börjar avta. Dock vinglar jag lite konstigt så fort jag går någonstans och trappan är ingen favorit direkt...

Men jag är inte ensam och ska definitivt inte klaga; även om livet kändes rejält hårt när man låg där på alla fyra med huvudet omringat av en toalettstol... Nästan alla mina kära lagkamrater har åkt på skiten också (endast Lajs och da Coach hade immunförsvar nog att brotta ned bacillerna vad jag vet) Fin uppladdning inför seriestarten det här... Vi får se det som en ordentlig vila och chans för våra kroppar att återhämta sig istället. Hur återhämtande en magsjukekur nu må vara låter vi vara osagt.

Krya på er alla WIKbruttor och ni andra i Vänersborg som drog på er idrottshusets brutala baciller



Nu ska jag sova lite till.


Vägen tog slut lite tidigare än vi hoppats på...

Datum: 2008-01-26 Tid: 20:56:38

Nej. Vi kan inte titulera oss kommunmästare. Även detta år gick vi miste om titeln. Så jäkla surt! Men, what to do när saker och ting inte riktigt går som man tänkt sig. Stolpar i vägen och annan skit.

Men vad är jag för en sportstyp att skylla förluster på en jävla stolpe? Ingen vidare skulle jag tro. Det känns bättre att göra det i alla fall. Och att sen behöva se det där andra laget ta hem titeln. Fyyfuck. Då är det skönt att lägga skulden på stolpar. 

Nu tar vi nya tag och siktar in oss på en s j u h e l s i k e s jäkla bra g r ä s s ä s o n g ! ! !




image8



Kommer vi gå hela vägen...?

Datum: 2008-01-25 Tid: 19:47:36
Ingen världslig händelse direkt, men ruskigt skoj ska det bli! Imorgon, lördag, är det kommunmästerskap här i lilla pyttestaden! Inomhussäsongens absoluta höjdpunkt!!!

Tolv heta brudar är vi som är uttagna att representera de härligt gröna färgerna. Synd att inte vårt ûbersnygga nya matchställ är fördigtryckt än, vi väntar fortfarande på fler go'a sponsorer. Såg målvaktströjan på träningen igår - ruskigt snygg och ruskigt orange! Ingen kommer att springa in frivilligt i vår golie - var så säker.

Så, låt oss hoppas att det blir grönt överst på pallen så att vi kan skåla i champagne natten lång!

♥ LindaTereseHannahVeronicaMatildaCarroSaraLisa
ThorsénNorrmanEmmaLina samt en Jocke ♥


WIKDAM.COM

t-dag med tRNA

Datum: 2008-01-24 Tid: 16:27:28
T-dag - torsdag. tRNA blir mer som ett inledande ord på det som upptar mest av min tid för tillfället (hej livet...?) och absolut det mesta av den hjärnkapacitet som jag har att tillgå. Biokemi. Kan tyckas att jag har pluggat på det här de senaste hundra åren, men det har sin naturliga förklaring - det är massor!!! Fyra feta kapitel som utgör cirka 0,33% av kursen. Och allt på ett enda fett prov. I mina svagare stunder funderar jag om jag kommer att överleva.

M
en, så kommer den där lilla förnuftiga sidan in och säger sitt. Hallå, vakna?! Vad är det egentligen att klaga över att jag får fylla mina dagar med att skaffa ny kunskap, med lärda människor runt omkring mig (ja, i varje fall så länge jag inte är hemma...) och dessutom får jag det gratis. Tja, nästan i alla fall. Vi skiter i skatten nu. Dessutom får jag träffa massor av härliga människor varje dag. Mina absoluta favoritmänniskor! Jag behöver inte oroa mig för om jag kommer få en bomb i huvudet på vägen till eller från skolan och jag behöver aldrig vara orolig för att jag inte kommer få någon mat under dagen. Ingen kommer att stena mig för att jag tittar på någon med en uppsättning y-kromosomer istället för x och jag har inte blivit omskuren vid låg ålder med ett rostigt rakblad av min pappa. Det enda jag oroar mig för på morgonen är vilka kläder jag ska ta på mig. Är inte det lite patetiskt? Jo, visst är det det.

Jättepatetiskt faktiskt


Så, vad är ett biokemiprov i det stora hela? Ett stärkelsekorn kanske. Definitivt inte mer.

Funny Hour?

Datum: 2008-01-23 Tid: 16:21:32

Naturare har roliga timman:
(stanna här om du inte läst längre än MaB)





- Varför kan man inte derivera en samhällare?

- De fyller ingen funktion!!!



 

Hahaha...... haha...

Försök

Datum: 2008-01-22 Tid: 21:00:44









Att försöka är inte lätt
Särskilt inte när försöken
Sågas vid fotknölarna
Lika brutalt som en timmerstock
Delas i allt mindre delar
Trycks du ned och ifrågasätts
Svaret på detta blir att du
Slutar försöka
Slutar ta i
Slutar organisera
Då ifrågasätts du plötsligt igen
Varför du aldrig får någonting gjort
Och varför du aldrig försöker




                                                                                                                                                                                          Linda - 08


Hur man än gör så blir det ändå fel

Datum: 2008-01-20 Tid: 20:26:51
Ja, det finns nog inget som stämmer så bra som den meningen. Det spelar ingen roll att man nästan går i fem miljarder bitar på grund av att man försöker göra allt rätt, ställa upp överallt och vara alla till lags. Ändå är det någons tå som kommer i kläm. Och ägaren till tån är inte sen att skrika. Gärna högt och ljudligt.

Var finns den gyllende medelvägen? Jag har inte hittat den. Än

Eller som alltid funnits där för mig

Datum: 2008-01-18 Tid: 21:08:06
Många fötter har vandrat här, i Sverige, i Europa. I världen. Du har ett par av dessa fötter. Skillnaden är att de fortfarande vandrar. De har inte slutat gå än och de ska inte göra så än på många år. Många människor innebär också många olika sorters fötter. Inga är de andra lika - för hur kul skulle det vara? Till varje olikt par fötter finns också en unik människa.
           Du, till exempel. Unik på så vis att du är absolut snyggast, smartast, roligast, sötast och vackrast. Allt på ditt egna, unika sätt. Att inte jämföra sig med andra är jättesvårt. Kanske till och med omöjligt. Men lika svårt som det är att inte göra det, lika dumt är det. För vad är det för mening? Vill du ha likadana fötter som en annan människa?  
           Likadana tår, fotsulor och hålfötter? För just när tanken - "åhh jag vills e ut som henne" - tänks är det faktiskt det som önskas. Att få se ut precis som någon annan. Slippa vara unik. Smälta in.

Att få vara perfekt

Att få vara omtyckt av alla

Att prestera


Men vad är det som definierar en perfekt person?

Kan man möjligen vara omtyckt av alla?

Prestera gör du ju redan varje dag. Varje dag gör du något som hjälper antingen dig själv eller en medmänniska. Kanske hjälpt någon på bussen? Tagit en promenad? Läst en bok?

Eller som alltid funnits där för mig


Allt detta är prestationer som DU har utfört. Unika du.

Låt inte det stora svarta svepa runt dig igen. Jag vet att du är starkare än så. Få kilo på vågen är inte detsamma som lycka. Och jag tror att du någonstans vet det. Eller så hoppas jag. Att du ska behöva må såhär är inte rättvist. Inte någonstans. Men kanske kan vi hjälpas åt, du och jag, att vinna något bra ur det. Jag finns här alltid. Alltid. Vilken tid på dygnet det än är och vart på jorden jag än befinner mig. Keep walkin'

Stå emot.

Ett å två å tre...

Datum: 2008-01-16 Tid: 13:35:13
... å skynda, skynda! Hem från skolan, iväg till jobbet.


Hinna plugga lite sen också kanske?




But I like it  och det är ju faktiskt självförvållat. Men ändå, liksom lite stressigt

Och så var det måndag igen

Datum: 2008-01-14 Tid: 17:03:30
 image6
Vem kom på fenomenet måndagar? Jag bara
undrar...

Å regnet det bara öser ner

Datum: 2008-01-13 Tid: 15:43:48
Vore skönt att kunna fortsätta meningen med "men jag har bara solsken hos mig" eller hur den nu går, den där låten. Ingen sol här tyvärr. Sitter och pular lite med sponsorer till vårt kommande ûbersnygga matchställ - en exakt kopia av UMEÅ IK'S! Ja, fast grönt och vitt såklart.

Wolfisland

www.wikdam.com



Kemiboken ligger och tar plats på skrivbordet också. Biokemi - why?
Sökes: Kemiexpert som har lust att hjälpa ett pucko till student, jag själv, med alla jäkla nukleotider, nukleosider, nukleinsyror, deoxiriboser, pentoser, riboser, t-RNA, m-RNA, replikation, aminosyror, baspar, kvävebaser, stoppkodon, startkodon, lipider, L-former, D-former, amfojoner, nettoladdningar, peptider...






Someone?


Finns det hopp...

Datum: 2008-01-12 Tid: 16:51:51

...för beach 2008? Haha, jag vet inte det du. Men efter den här underbara träningen som var idag så har kanske hoppet tänts en smula. Or it might be a "mission: impossible", I don't know.

Ladies, eller kanske "mina damer " som the coach skulle ha sagt - ni är underbara och jag tror ta mig sjutton att jag älskar er, haha :D

Nu står middag högst upp på min och framförallt min mages prioritetslista.

Adios


Andra torsdagen i andra veckan i första månaden 2008

Datum: 2008-01-10 Tid: 13:42:12
                                                          Ja just det, det är idag. 10/1-08 funkar ju också.


Hemma tidigt från skolan - sååå skönt! Även om dagen inte varit den mest krävande - 08:25 - 12:00 - så är känslan när man vet att man får lämna den grådaskiga byggnaden skön. Mycket angenäm får jag säga.

Det finns lite att pyssla med denna eftermiddag. Det gamla vanliga är läxorna som redan efter tre dagar börjar likna Turning Torso där på skrivbordet och borde göras något åt. Men, det finns något så mycket roligare att ägna denna dagen åt - TRÄÄÄNING! Klockan 18 får jag äntligen träffa mitt underbara lag igen. Tja, det var ju faktiskt euuhmm, hela två dagar sen sist. 



I
ngen ro och ingen vila, för efter träningen drar vi till Lipz!  Time to shake de lurviga, haha 

      image6                                                             


                                                                Oh lovely thursday - show me what you're hiding. I'm curious

Fjärilar i magen? Hah...

Datum: 2008-01-03 Tid: 11:15:04

... snarare en jättehjord med megastora elefanter i full galopp! (ehum, kan de galoppera?)

What so ever. Sista träningen idag inför 13-dagscupen på lördag. Med andra ord: sista chansen att visa att man ska ha en plats i laget. Kanske blir det till att se cupen från läktarplats, jag vet inte. Men det var längesedan, riktigt längesedan som jag var såhär osäker på om jag platsar.

Gulp.

RSS 2.0