KM

Datum: 2009-01-31 Tid: 13:56:32
Just nu spelas det kommunmästerskap i inomhusfotboll i den lilla staden Vänersborg. Vill du hålla koll på resultatet kan du göra det här.


Toooorsdag

Datum: 2009-01-29 Tid: 22:51:33
Vissa dagar går liksom obemärkt förbi.

fotboll.jpg

Fast det är en lite speciell dag .En vecka (!) tills vi åker från Vänersborg. Starten på resten.

SandraLinda

Vomit green?

Datum: 2009-01-28 Tid: 21:39:59
För er som är uppe med tuppen. Och som gillar reor. På Intersport. Imorgon klockan 07:00 öppnar de dörrarna i Vänersborg. Kanske hoppa ur pyjamasen lite tidigare för att ta sig en kik?

Jag behöver en vanlig tröja. Och ett vanligt linne. Eller två. Vanliga kläder som kan vara bra att ha i den ovanliga landet i söder. Helst klädesplagg med svettluktsdödande medel inpregnerat samt i en färg som sväljer alla sorters fläckar. Så att man kan ha plagget länge. Med andra ord; packa lite mindre. Så, vad kan de blir för färg..? Spygrön? Bajsbrun? Detta känns lovande.



Huvudbry

Datum: 2009-01-28 Tid: 21:32:33
Skivstång? Box? Skivstång? Box? Skivstång? Skivbox?

Jag kunde inte bestämma mig. Så jag tog båda. Det känns. Nu. Pappa brukar fråga om jag har filmjölk i benen varje gång jag försöker mig på ett skott ute på den kära lilla fotbollsplanen. Just nu har jag nog just det. Filmjölk. Fast i armarna. Det är ungefär så det känns.




Eller?

Sopa på, GBK...

Datum: 2009-01-28 Tid: 16:44:04
Hihiihoohahah, jag har just hört Gripen Bandys nya kom-igen-och-kämpa-låt. Jag är ledsen att säga det kära trollhättebor, men den var verkligen urusel. Hade hoppats att youtube skulle ge mig ett filmklipp att kopiera, men sången tycks inte ha kommit ut än. Bara P4 som spelar den. Fast, det säger kanske mer om mig att jag lyssnar på P4 än om Gripen som råkar göra en dålig låt. Kanske. Men ändå, såå dålig. Det är en bedrift.


Morgonstund har guld i...

Datum: 2009-01-28 Tid: 07:15:30
God morgon världen! Dags för en morgonpromenix med CIssi. Sedan har jag blivit inbjden på frukost - vilket himla trevligt påhitt! Dags att snöra på skorna, nu vandrar vi.


Leconsfield Jackaroo & Jillaroo School

Datum: 2009-01-27 Tid: 14:00:10
Frågan har ställts många gånger, i lite olika format men med samma innebörd: Vad ska ni göra i Australien och vart ska ni åka? Svaret har ofta blivit blablabla blabla bbllabbla och så ska vi gå en kurs. Typ cowboykurs, haha. Här är kursen. Detta är vad vi ska göra. Efter att ha kollat in hemsidan, ja låt säga att jag vill komma från Sverige. Snabbt. Nu!



Willmaguide, Australien

Datum: 2009-01-27 Tid: 10:07:46
I'm a sucker för böcker. Alla former. Sitter just och kollar på denna. Köpa? Inte köpa? Bra att ha? Otymplig? Bäst pris i alla fall på Australienguiden. Eller kanske be mamma köpa. Jag måste ju spara.



One for you my dear, and one for me

Datum: 2009-01-26 Tid: 21:31:56
Det går på rutin. Tar mig fram till skåpet, plockar ner en burk. Tar mig från skåpet till lådorna. Rafsar fram en konservöppnare. Pressar ner den spetsiga delen i aluminiumlocket. Doft pyser ut. Katten Olsson är i köket på nolltajm. Stryker sig mot mina ben. En gång. Fyra gånger. Hungrig kan jag gissa. Jag också. Burken var ju tänkt till mig. Men, han ser så utsvulten ut, den lilla sjukiloskatten. Och att äta torra kulor morgonmiddagkväll kan inte vara någon höjdare. Jag känner lite sympati för min lilla kisse. Så vi delar på burken. Hälften till honom, hälften till mig. Sådärja, båda nöjda och lyckliga med varsin portion makrill i tomatsås. Jag delar käk med min katt. Udda känsla.


Diciplinens Niagarafall

Datum: 2009-01-26 Tid: 16:04:00
Morgonrutiner, det är lite min grej. Uppe med tuppen, promenad innan frukost, snabb dusch avslutat med iskallt vatten i ansiktet för att riktigt vakna, och sedan - det bästa - frukosten. Havregrynsgröt ska det vara. Och grov macka eller knäckemacka. Vatten. Känner mig ganska nyttig den stunden på dagen. Guldstjärna blir det om jag kan hitta en övergiven del av vår fina lokaltidning som ligger och gömmer sig någonstans i köket. Hej å hå. Men sen dalar det. Eller mer störtar. Som nu, när jag är ledig. Har alla möjligheter i världen att få massor gjort. Men oj, vart tog timmarna mellan klockan 09:00 och 15:00 vägen? 

Jo, två GA-avsniitt, en överfull diskmaskin som krävde min uppmärksamhet, tvätttvätt och stryktvätt. Lite facebook och bankpyssel på det. Jahopp, min dalande självdiciplin är ett faktum. Men om ca två timmar borde jag börja leva upp igen. Då inträder nästa fas; träningsfasen. Kanske kan en liten glimt av diciplinen visa sig igen. Kanske. Om inte annat så återkommer den väl imorgon morgon.


Min going, mitt hjärta

Datum: 2009-01-24 Tid: 23:21:27

Andra jobbet slut. Sista timman har fyllts i på timblanketten. Min going. Mitt hjärta. Vi har trampat det sista tandemcykeltrampet.


Om det var lite halvt vemodigt att sluta inom brevbranschen så var det en fis i rymden mot hur det kändes idag. Det har ju varit vi, vi i tre år - du och jag och våra små äventyr. Världens bästa extrajobb? Utan tvekan.




23 januari

Datum: 2009-01-23 Tid: 22:29:49
T¨vå veckor kvar. På pricken.




Snart Snart Snart!

Erbjudande, pass på!

Datum: 2009-01-23 Tid: 13:31:47




Är du innehavare av vintertrött och torr hy? Här är lösningen på dina problem. Jag har just spillt ut en hel - inte en 2/3dels burk eller ens en halv, nej en heel - burk soltorkade tomater med tillhörande olja. Behöver jag nämna att det står supersize på burken?

Så, det är bara att komma till gatan där jag bor och rulla sig på köksgolvet. Din hy kommer att glänsa som aldrig förr. VItlöksdoften bjuder jag på. Väl mött.


Nähe?!

Datum: 2009-01-22 Tid: 14:48:45
Om man har en lång halsduk virad runt halsen och känner att man börjar bli lite varm kan man lossa lite på denna. Vad som kan hända då är att den blåser bakåt. Eller framåt om vinden är på det humöret. Skulle den nu blåsa bakåt kan det också hända att den fastnar i bakhjulet. Inte bara fastnar faktiskt, nej den letar sig in under, runt och emellan kedjan och kugghjulet. Eftersom ena ändan av halsduken fortfarande är fäst vid dig - förmodligen din hals - kommer ett mycket effektivt strypgrepp snart att träda i kraft. Strypgreppet lär uppkomma ungefär samtidigt som cykeln tar tvärstopp. Här gäller det att vara uppmärksam - viss form av tvärnit med tillhörande markkänning kommer formodligen att äga rum.

När du överlevt detta är det bara vira upp de resterande resterna av din halsvärmare och fästa de på pakethållaren för att sedan börja leda cykeln igenom stan, eller det ställe där du just befinner dig. Var medveten om att kommentarer som "Oj, nu fastnar din halsduk i bakhjulet" eller "Halsduken har fastnat i hjulet..." är vanligt förekommande. Som svar på dessa vill man gärna utropa ett sarkastiskt Nähe?! Detta passar sig dock sällan.



Sir? Mister? Hello?

Datum: 2009-01-22 Tid: 10:08:22

Talking to yourself, that's a sign of a migh becoming madness - right? So..talking to yourself in a different language than your own, your real, language - what's that? The fact that you actually have gone completely, absolutely mad? God. I've gone mad. For the last month I've been talking to myself in English whenever I got the chance. Wherever I got the chance. I think it might be a way of practising for the trip. But even, I feel a bit weird. And here I am. Writing. In English.


Mer MEZE (12) åt folket!

Datum: 2009-01-21 Tid: 14:22:16
Det är skönt att vara ledig. Då hinner man saker som man annars sällan hinner. Som att äta lunch. Mor min bjöd med mig in till stora staden Vänersborg där det skulle vankas mor-dotter-kvalitetstid. Hon försöker med allt hon kan nu, vet inte om det är någon sorts kompensation för de kommande 4,5 månaderna. Så. Slutlig destination blev lunchrestaurangen MEZE 12, vilken man hittar på den lilla men ej så betydelselösa gatan Apoteksgränd. Numret var 3.

Som namnet också väldigt pedagogiskt och korrekt talar om så var det alltså meze som det bjöds på. Det var dock med viss skepsis jag gick in där, de andra caféerna/restaurangerna/okänd verksamhet som varit stationerade på samma adress har liksom varit...inte så bra.

Men kors. Det var så gott. Och så bra pris. Och en himla trevlig kock. Kachiiing! Full pott på den du. Så nästa gång det vankas lunch - leta efter nummer tre på den lilla, lilla gatan. Du kommer inte att bli besviken. Särskilt inte om du tillhör folkgruppen som får lätt drömmande blick och dreggel i mungipan när ord som fetaost, kalamata-oliver, vitlök och god olivolja kommer på tal.

image001.gif

Från buske till barack

Datum: 2009-01-20 Tid: 14:41:26

Så är det den 20 januari. Stor dag i USA's historia. Stor dag också för lilla Sverige. På sitt sätt. Indriekt. Mr Obama axlar problem som Afghanistan, Irak, konflikten i Gaza, ekonomin, Rysslands alltmer slutna styrelsesätt och som en liten grräddtopp på detta - klimathotet. Jag hade i alla fall känt viss tvekan iför jobbet som president. Men, har man överlevt en amerikansk valkampanj, kanske överlever man då nästan vad som helst. Så låt se, kommer Baracken att lyckas bättre än busken? Det får framtiden visa.


Fröken Lina Larsson

Datum: 2009-01-20 Tid: 10:46:20
2009 - 01 - 20

Turns 19. Grattis!






För din miljö. Vår miljö.

Datum: 2009-01-18 Tid: 23:17:04

Vill du göra två flugor på smällen? Eller nej, jag menar slå två flugor i en smäll? Något trött på reklam i pappersformat? Och vill du kanske samtidigt stödja Wargöns IK:s fenomenala damlag? Givetvis!
Tryck på loggan och se vad den har att erbjuda. Ange koden: YM0000447


Recept på en superlyckad helg

Datum: 2009-01-18 Tid: 23:03:26


 



Bästa vänner. Uppsala. Tåg. Från Abnorm till Ödesdiger. Väska som rymmer i bussgången. Leta vandrarhem. Äta gott. Vandra ut och in i alla affärer som Uppsala stad kan tänkas ha. Studieort? Kika en sväng på kyrkan. För lite sömn. Delikata mûslifrukostar. Partaj på rummet. Lakrits. Hitta ställe att gå ut på. Åka kundvagn. Snacka strunt ända in på småtimmarna. 4 personer. 1 dubbelsäng. En tur till huvudstaden. Besöka suspekt affär med suspekt innehåll. Hoppa på tåget hem igen. Utforska bistrons fantastiska utbud. Njuta av varandras sällskap.


21dagar kvar och Laura & Lorentz

Datum: 2009-01-15 Tid: 13:50:12
Undrens tid är icke förbi. Kolla bara in här till höger. Jag har lagt till en namnsdagsuppdatering och en käck liten nedräkningsgrunka. Så nu finns inga ursäkter för att missa någons namnsdag. Eller planet heller för den delen, haha.

Stor hjälp av denna superpedagogiska sida!

Innovatum!

Datum: 2009-01-14 Tid: 22:48:22

Oscar och jag tog en sväng till Innovatum idag. Bra att ha en täckmantel så att jag kunde experimentera runt bäst jag ville, haha. Ihärdigt ropandes "Oj Oscar, kolla här - denna var kuuul!"



Hockey med farsgubben...

Datum: 2009-01-13 Tid: 15:54:36


... i Skandinavium idag. Sist jag var där var på Göteborg Horse Show. Få se om testosteronfyllda hockeyfrillor kan slå den upplevelsen.





1Linköpings HC40+1168
2HV7140+1066
3Färjestad BK40+1363
4Skellefteå AIK40+1460
5Frölunda HC38+1060
6Luleå HF39+160
7Brynäs IF40-760
8MODO Hockey40-1055
9Rögle BK40-1354
10Timrå IK40-353
11Djurgårdens IF40-849
12Södertälje SK39-1844

Detaljerad tabell >>

Han fick biljetterna i julklapp, men de enda jag och min syster hade råd med var de billigaste på ena kortsidan. Men äsch, det spelar ju ingen roll tänkte vi. Det är ju tanken som räknas. Och så kommer han säkert att åka dit med någon kompis så blir det så bra så bra. De kommer inte ens märka att de inte ser något. Men. Så undrade den gamle mannen om inte jag ville följa med. Ja. Jo. Så nu blir det jag som inte ser något. What goes around comes around. Karma?


Jerringpriset

Datum: 2009-01-12 Tid: 22:53:01
Radiosportens Jerringpris

Från början var de tolv. Nu återstår tio. En står som vinnare. Vem? Det vet vi den 19 januari.

Ring och rösta på din favorit!

099-232 01: Emma Johansson
099-232 02: Jonas Jacobsson
099-232 03: Henrik Zetterberg
099-232 04: Rolf Göran Bengtsson
099-232 05: Anders Olsson
099-232 06: Robert Karlsson
099-232 07: Charlotte Kalla
099-232 08: Stefan Holm
099-232 09: Susanna Kallur
099-232 10: Zlatan Ibrahimovic

2008 Två Jerringpriskandidater är nu utslagna. Foto: Scanpix

Jag har min favorit. Har du?


Skadeglädje

Datum: 2009-01-12 Tid: 22:42:52


Måndagen går mot sitt slut. Kanske kändes det lite extra tungt att låta fötterna komma ut från det varma täcket och möta verkligheten i det kalla golvet när vädret utanför fönstret bjöd upp till storm. Grått, blåst och regn. Alla ingredienser fanns representerade. Lägger man sedan till att man måste ta sig till ett jobb är allt fullbordat. Det är en pissedag.

Bästa sättet att få pissedagen att ändra form till något gladare, något ljusare, något roligare. Skratta.Gärna åt någon som gjort bort sig. Sådär gruvligt. Helst på jobbet. Att låta den enda sanna glädjen - skadeglädjen - få rycka med dig så att skrattmusklerna dansar schottis och magen gumpar i bästa Jacky-pudding-anda. Jag har några incidenter i mitt arkiv, med betoning på just nååågra, som kanske skulle kunna komma till pass.

Som när jag knockade en farbror med en Ellos-katalog. Typ. Eller när mitt lilla flirt-försök slutade i att jag låg på alla fyra, mitt på Sundsgatan till allmänhetens beskådan och försökte tråckla mig ut från den väldiga massan av postcykel som på något mystiskt sätt hamnat över mig. Ja, typ sådana saker. Om det skulle vara av intresse att skratta åt. Kanske. Lite.

laughing.jpg

still alive

Datum: 2009-01-11 Tid: 17:02:55
Jag överlevde Thomas Dennerbys fanskap till löpövning. Jag ligger inte i respirator, jag behövde inte få hjärt- och lungräddning eller näringsdropp. Det gick faktiskt riktigt bra! Jag lyckades ligga längst fram och vara hare i princip hela passet. Jag är nöjd. Puh, den mentala utmaningen var nästan lika stor som den fysiska.
 



Nu väntar ett Grey's Anatomy-avsnitt. Välförtjänt.

Flower power!

Datum: 2009-01-11 Tid: 10:16:42
Jag fick en väldigt fin tack för att du jobbat hos oss-blomma i fredags. Eller om det var en tack för att du slutar-blomma. Hoppas inte. Vilket som. Fin är den i alla fall. Få se hur länge jag kan hålla den vid liv.  Förvånansvärt är dock att den är inne på sin tredje dag. Det är nog rekord. Nästan.





Olsson the Lion

Datum: 2009-01-11 Tid: 10:04:41




Man skulle kanske ha varit katt...




Rätt...avlappnat.


Nattliga ord

Datum: 2009-01-11 Tid: 00:27:32
Girls' night hos Åsa. Det bjöds på mycket smarrig fetaostpaj med soltorkade tomater och oliver. Ett recept som kommer finnas här om en snar framtid. Ska bara få Åsa att släppa copyrighten på den först.



12 timmar kvar tills det är dags att springa skiter ur sig. Lite sömn skulle nog sitta bra.

Sov gott!

400m 2*200m 4*100m 400m 2*200m 4*100m 400m 2*200m 4*100m 400m

Datum: 2009-01-10 Tid: 16:52:31
Att bli utsatt för vissa konditionstest så här under försäsongen är inget ovanligt. Att jag blir lite nervös inför nämnda företeelser är heller inget ovanligt. Vad som är ovanligt är att jag inte är lite nervös, inte väldigt nervös, nej, jag är eeextremt nervös. Det är en skräckblandad fruktan som sakta men säkert tar sig från maggropen ut till lillfingertopparna, så väl som ner i hälarna. Inte som ångest, dit är det en bit kvar. Men ändå, fruktan. Dennerbyar'n, eller något i den stilen, är testet som vi ska utsättas för imorgon.

Sist år slutade med att Frida stod och spydde i skogen. Något säger mig att det är min tur imorgon. Därav denna lilla påhälsning av fenomenet nervositet. Fruktan? Ja. Jag är rädd för en löpövning. Patetiskt? Javisst, men inte mindre läskigt för det.

Så för att försöka råda bot tog jag en rask promenad i bästa tant-anda. Stavarna var med i högsta hugg. Fortfarande nevös? Ja.


Finito!

Datum: 2009-01-09 Tid: 08:41:35

Det började en måndag. Den 25 augusti 2008 klockan 06:45. Sedan har det tuffat på. Vecka ut och vecka in. Vissa dagar bättre än andra. Lite upp och lite ned. Snabbt nedför har det exempelvis gått när jag snubblat på regnbyxorna och ramlat, med ganska god fart men med aj så hård landning, ner för trapporna i någon uppgång i staden Vänersborg. Skönt att all reklan dämpat fallet lite. Någon gång hade jag till och med turen att landa på en handduk som någon vunnnit från Kombilotteriet. Tack Kombilotteriet. Men nu har det tuffat färdigt. Om ganska exakt en timma och tjugo minuter påbörjas den sista dagen. Sista arbetsdagen.

Aldrig trodde väl jag att det skulle kännas lite vemodigt, men jo. Lite. Det gör det allt. Fast kanske mest för att den stående transaktionen från det statliga postverkets lönekonto till mitt eget lilla Swedbankkonto kommer att upphöra. Ja, jo mest därför.

08.08.25 - 09.01.09

Ja må hon leva, ja må hon leva..!

Datum: 2009-01-08 Tid: 22:22:57
Rebeckus i version 2005. Nu, 4 år senare har tösabiten klivit över 20-strecket.
Systemetmyndig! 09.01.07 - G R A T T I S !!!



Jippiekayyeyy!

Datum: 2009-01-08 Tid: 22:19:18
Kors i plåten vilken bra dag! Idag har:

* Sandra fått sin lägenhet uthyrd = mer pengar att leva på under vår lilla resa
* Sista vaccinationen innan resan är tagen!
* Slutfakturan för flygbiljetter har äntligen kommit, ganska blodig men skönt att få den betald
* VI har fått gratis boende under vårt dygn i huvudstaden innan planet lyfter
* jag hunnit träna, fika med gammelmormor, hjälpt till att ta in hästarna, umgåtts med Sandra, och så jobba då, förstås :)



7 snabba!

Datum: 2009-01-08 Tid: 22:12:06
Vill du kanske lära dig något nytt? Eller bara ha något att glänsa med på kafferasten? Att snacka om i matkön?

Here you go! Saker som du, förmodligen, inte vet:

1 - Det finns över 500 namngivna fobier. En av de mer sällsynta är dendrofobin där man är rädd för träd.

2 - En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.

3 - Varmt vatten fryser snabbare än kallt vatten. 

4 - Eskimåer använde kylskåp för att hindra att maten fryser. 

5 - På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.

6 - 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.

7 - Jordnötter är en av beståndsdelarna i dynamit


i smyg

Datum: 2009-01-07 Tid: 17:40:37

Sitter här på jobbet och har snott åt mig en dator, det är mycket att göra nu har jag hört, haha. Men sista dagen av tre denna vecka. Och ja, tredje sista dagen på denna anställning. Snart får jag ta bort titeln postiljon ur mitt CV. Det blir tomt. Oj, klockan tickar! Dags att starta den gula superbilen och bege sig ut på den sista rundan.


Take care!




6 januari.

Datum: 2009-01-06 Tid: 22:17:28
Inför julafton brukar det mytomspunna pirret i magen infinna sig. Pirret som står för nervositet, nervositet över vad som kanske kan komma finnas under granen, och nervositet för spänningen, förhoppningarna och önskningarna. Det kom inget pirr detta år. Och inget förra heller. Fakstiskt har pirret lyst med sin frånvaro den senaste, ja vad kan det vara, 10 åren. Trist. Men jag har börjat så smått att bearbeta min hjärna att detta är sanningen och sanningen är det som sker. Fram tills idag. 13-dagen. 13 dagar efter jul. Eller om det är 14 idag, jag vet inte riktigt.

Hur som helst. Inte för att själva 13-dagsafton är så hysteriskt rolig och spännande, nej jag förstår  inte ens varför man är ledig idag. Jesus? Mamma pratade om någon bal, men här är ingen långklänning så långt ögat kan nå. Visst, WIK-dressen som pryder min kropp är fin. Men balkläninngsnivå? Nja, inte riktigt. Så vi släpper trettondagen, men håller istället kvar lite fokus på dagens riktiga datum. 09.01.06. Sjätte junuari! 6th of januray for God's sake! Om en månad lyfter planet från svensk mark för att många timmar senare landa i Australien. I Sydney. Exakt en månad. 4 veckor. Snart. Och det är därför pirret har återvänt. Pirret av nervositet, spänning, förhoppning och önskan. Pirret av glädje!

Nu du Sandra, snart gäller det!



Get ready!

Datum: 2009-01-02 Tid: 23:12:39

Går du i resetankar? Eller har du kanske till och med redan bokat in en spännande destination? Sugen på att hitta presenter som har det lilla extra? Eller helt enkelt unna dig själv någon finurlig liten sak? Vem du än är, Resklar är definitivt värt ett besök!

Jag och Sandra fick hem våra saker idag. Blev lite julaftons-feeling när paketet kom med B-posten imorse. Och vad det innehöll? Jo, tvättmedel som man kan använda i kallt -så väl som i salt- vatten, en superlätt resehandduk - väger ingenting, tar knappt någon plats, en resevåg för att eliminera risken för en överviktig väska samt en mycket finurlig tvättlina där man kan fästa tvätten utan klädnypor om dessa inte skulle gå att få tag på för stunden. Malou, om du läser detta - lägg märke till förra raden (inga klädnypor!) och tvätten kommer hänga rakt, spikrakt, ner ;)

Lite drygt en månad kvar. Sedan är det dags att vara resklar, på riktigt.Resklar


Snäääjk

Datum: 2009-01-02 Tid: 08:53:55



Nu blir det en halvtimmas effektiv inventering av vildmarksbutiken Snäjks nätta lager av fiskedrag och gelémaskar. 

Ett-tusen-sjuhundra-fyrtiofem, ett-tusen-sjuhundra-fyrtiosex. ett-tusen-sjuhundra-fyrtio....Hur långt har du kommit? Suck. Ett, två, tre....


Sedan dags för blåstället att träs på igen.

cayennepeppar vs. kanel

Datum: 2009-01-02 Tid: 08:47:43


Vet ni hur lika dessa två ter sig i kryddhyllan på morgonen?
Vet ni hur illa det smakar när man, lite för sent, inser sitt misstag just som man sitter där med morgongröten?



Undrar ni? Fråga. Efter fyra mackor, ett äpple och åtskilliga glas vatten - tungan brinner fortfarande.


Förste januari!

Datum: 2009-01-01 Tid: 11:25:06
Usch, jag avskyr att vakna så här sent. 11:00. Men med tanke på tiden för sängdags så är det kanske förståeligt. Jo, jag kan förlåta mig själv. Lite. Vaknar förövrigt av denna skön-störda låten på morgonen (förmiddagen...) för att riktigt komma i stämning. Lyssna å se - gillar du den, eller får du som de allra flesta grovt krupp efter första sekunden?



"Na na na na, kling kling i klong med klockan som..."

Stundens beslut att fatta: promenad eller städ först?


GNÅ!

Datum: 2009-01-01 Tid: 04:07:10

Gott Nytt År 2009 på er allesammans!

Jag firade in detta förhoppningarnas år med 6-rätters med mina hjärtan Cissi, Sofia och Lina, roliga lekar när Amanda och Co dök upp och slutligen dans, dans, dans! Det ömmar under fotsulorna, fast på ett rätt behagligt, pirrade sätt. Ömheten kommer ju från något så kul! :D Sista timman har dock ägnats åt städ - en mindre rolig sysselsättning, men ack så nödvändig. Nu har jag hållt igång i över 20 timmar, ska bli skönt att låta John Blund ta över.







Återigen, Gott Nytt År och passa nu på att göra 2009 till något alldeles speciellt, varje dag. Det är i alla fall mitt nyårslöfte!

Kram, Linda

RSS 2.0