Over and out!

Datum: 2008-05-22 Tid: 21:47:50
Skrivandet har haft sig en liten paus. Mitt liv har haft en liten paus. Men nu är det över. S L U T. The end.
Tackgodegudför det!


Jag har nu, i princip, tagit studenten. Inga mer prov. Inga mer inlämningar. Inga mer betyg. Har liks

om gått på sparlåga under hela maj, men nu är det slut på det. Nu kan äntligen livet rulla på som det gjort så trevligt i drygt 19 år, med just undantag för maj månad 2008. Som ett litet dimmigt minne i min redan dimmiga hjärna.

Avsparken att livet går back to basic bli en härlig sistaminutenresa till...KRETA! Lina och jag ska på ett litet äventyr tillsammans. Vart ska det sluta? Tja, vi vet ju inte än vart vi ska bo, haha...

Så en sista ovanlig vecka innan livet blir vanligt igen. Innan jag får fylla mitt liv med trevliga stunder på grönt gräs omgiven av Sveriges go'aste grönklädda brudar. Men som sagt, först KRETA.

Over and out


Cykelförtvå

Datum: 2008-05-08 Tid: 20:49:26

Har du en sån här som råkar vara utlåningsbar fredag den 13:e juni?

Inte nödvändigtvis justprecisexakt en sån här, men med samma princip. En cykel för två.
En tandemcykel
image46





För mycket fritid...?

Datum: 2008-05-06 Tid: 11:26:02
...Då kan du ju ta och kolla lite här och se hur många år till du kommer att ha fritid på, haha. Blir du en gammelsmurf? Låt mig gärna veta resultatet!



Jag skulle själv uppnå en ålder på 90 bast. Men Åsa ska alltid vara värst, hon överlevde mig med 29 år och ska leva jordelivet tills hon är 119, haha.

Smultronmånad

Datum: 2008-05-04 Tid: 21:09:56
Maj blir till juni. Smultronmånad
Det är ett tag kvar ändå.

395245-44

395245-45

395245-43

 

080504

Meloner

Datum: 2008-05-04 Tid: 17:37:16
I tre dagar har den legat och mognat för att bli sådär härligt saftig och söt. Jag har vänt den mot solen, sett till så att den ligger stadigt och knackat på den för att vara säker på när den bör ätas upp. Årets första vattenmelon. Och så var det äntligen dags - caramba! Nu var den perfekt. Alldeles lagom ihåligt ljud när man knackar på den och alldeles härligt grön på utsidan. Stor var den också. Megastor. 

Tid och datum var spikat för uppätningsdags och jag riktigt kunde känna känslan av att stoppa det härliga, röda fruktköttet i munnen. Innan det dock skulle kunna ske var en liten operation tvungen att utföras - dela vattenmelonen. Skärbräda? Check! Vass kniv? Check!

Lägger upp melonen på skärbrädan. På bordet. Pressar knivbladet igenom det hårda, gröna skalet. Den går lätt att dela. Väldigt lätt. Eggen på kniven skär igenom så lätt att jag inte riktigt hinner med. Den hela melonen är plötligt i två halvor, varav den ena jag kan skymta i ögovrån. Jag ser den. Jag ser hur den rullar. Jag ser hur den....KLUBBASPLASH!!! Jag tittar ner på den en gång så röda och fina melonen. Nu är den enbart grön. Allt innanmäte har skvätt upp, ut och runt i köket. Hela köket. Jag ser mig om. Jag befinner mig i ett vattenmeloninferno.

Det bidde ingen vattenmelon. Det bidde puré...


RSS 2.0