God fredag

Datum: 2008-10-31 Tid: 09:18:53
Klockan tickar. Snart dags för veckans sista arbetsdag att dra igång... Men idag kommer jag att göra entré till jobbet på ett himla stiligt sätt - min cykel har äntligen kommit! Ja, alltså ersättningscykeln för den som blev stulen för, tja 4 månader sen lite drygt. Den har lite mysko form och sådär, men är himla go' att cykla på. Champagnefärgad är den också. Så se upp på cykelvägarna - I''m back. Haha.


Popliteus Tendonitis

Datum: 2008-10-30 Tid: 22:45:40
popliteus tendonitis


En liten, sketen, jäkla muskel. Boven i dramat som orsakat så mycket knäont enda sedan Augusti. Det var då det började. Och jag började vänta. Och vänta. På att det skulle ge med sig. Släppa. Gå över. Men icke. Men nu vet jag i alla fall varför och vad det är som gör ont. Popliteus är orsaken till allt. Fjantigt namn, fjantig muskel - stort problem. Jag kan ju inte springa ordentligt! Gå i trappor är ingen höjdare heller. Arbetslös? Vila var tydligen bästa medicinen. Hmm, min starka sida. Kortisonsprutor var också ett alternativ. Om man vilade samtidigt. Annars spelade det ingen roll. Suck.

"Popliteus tendinitis is inflammation in the popliteus tendon, which extends from the outer surface of the bottom of the thighbone (femur) diagonally across the back of the knee to the inner side of the top of the shinbone (tibia). "

Lina - hjälp!!!

Lilla Paris och dess vanor

Datum: 2008-10-29 Tid: 22:47:31
Vänersborg - en liten stad där alla vet allt om alla? Trodde kanske du ja, men har du koll på detta?


Tre sanningar om vänersborgare:

1. Vi har grannfobi. Exempel. Carina Carlssons brev från Lindex har råkat hamna i Catarina Carlssons brevinkast. Carina och Catarina är grannar. Deras dörrar sitter ca 2,5 m ifrån varanda. Istället för att Catarina tar med sig det fellagda brevet och lämnar över det till sin granne Carina,så ringer Catarina till Posten, klagar över att breven kommer fel heeeela tiden och kommer slutligen med en önskan om att brevbäraren dagen därpå ska ta med sig brevet och lägga det i rätt inkast.  Allt för att slippa gå 2,5 och riskera att stöta på sin granne. Hon kan ju vara kriminell?

2. Riktiga reklamsnobbar. How come? Inte duger det med ett vanligt reklamlägg för den fina vänersborgaren. Oh nej. Vi vet vilken sorts köplockelser vi vill utsättas för. "Ingen reklam tack. Bara COOP"  "Reklam endast udda veckor" "Ja tack till reklam. Men inte från LIdl"  "Ingen reklam tack. Men gärna IKEAkatalogen" Som sagt. Only the best is good enough.

3. Postorderslavar. Så sant som det är sagt. Allt. ALLT går att skaffa på postorder. På topplistan ligger naturläkemedel. Ena veckan kommer omega-3kapslarna i små fina, blå paket med fiskar på. Tätt följt av av mystiska kartonger med den mytomspunna rosenroten i. Bäst som vi sitter där och knaprar i oss våra häslopiller från de fina små kartongerna så dunsar det ner ännu en sak i brevinkastet. Postorderkalsongerna och postorderstrumporna har kommit! Vi toppar det hela med en prenumeration av rakhyvlar. Ja du läste rätt. Rakhyvlar. Nyrakad och nyrosenrotad. Det är en äkta vänersborgare det!



You and me and a piece of heart

Datum: 2008-10-26 Tid: 19:55:59

Mellanstadiet. Bryta hjärtan-tiden. Bästisar och ryska posten. Dansa. Var evinnerliga eftermiddag. Dansdansdans! Vi gjorde knappt  något annat. Vem skulle få vara Anastacia? Då var det nästan krigsstämnning. Vi fick dra lott. Annars hade vi klubbat ner varandra. Skolans melodifestival. Det var stort. Vinst första året. Musikläraren hade storslagna planer för oss. VI skulle anmälas till talangjakter, sikta mot stjärnorna och allt vad det va. Bidde inte så mycket av det. Det bidde inget alls. Eller jo, ett uppträdande på skolavslutningen. Wow. Nästa år kom vi tvåa. Två poäng efter Liga som gjorde Sveriges absolut värsta version av Carolas "främling". Varenda trumhinna strejkade vilt mot de arbetsvillkoren. Men när hon bara mimade så va det ju bra. Hon hade i alla fall kycklinggula kläder. Oj vad besvikna vi var. Det var en mörk period i livet. Varade säkert i över en timma. Hittade Emmas blogg här för ett tag sen. "Bästisens". Det var jag och hon. Hon och jag. Och ett hjärta runt halsen. Vi var så små. Så små. 

 


Glasögonorm

Datum: 2008-10-26 Tid: 19:36:04
I could do with some help. Besök hos optikern. Resultat? Som alltid. Dyrt. Nya brillor på G. Jag gillar svarta bågar. Vilket kanske syns. Lite. Men är det någon modell som är bättre än de andra? - ettan? - tvåan? - trean? - fyran? - femman? Alternativt - Ser förjävligt ut. Allihopa. Gå å dra en sopsäck över dig människa.

 
 1.
 2.
 3.
 4.
 5.                                        
                                                                                     Usch. Jag gillar verkligen inte att ta kort på mig själv. 
                                                                                  Men  detta är i välgörenhetsändamål. För mitt eget psyke
                                                                                   Bättre att få kommentarerna nu än efter de är köpta, haha. 
                                                                                                               A bit too late then I guess.

Det är rätt snyggt med en prislapp mitt i nyllet också.

Ett lag på en plan i Uddevalla

Datum: 2008-10-26 Tid: 19:12:33

Sista helgen i oktober månad 2008 är snart slut. Just so you know. En himla bra avslutning fick den också. Cup i Uddevalla. Höstblixten. Första matchen: 0p. Andra matchen: 1p Tredje matchen 3 p. Kurvan pekar uppåt kan jag lova! Det räckte till en andraplats i gruppen. Första gången jag spelade 7-manna inomhus, men jag hoppas verkligen inte att det blir sista. Det här var kul!



Sara packade grässkorna för hon tänkte att vi skulle spela på en konstgräsplan. En plan som inte ens existerar i Uddevalla utan ligger i Vara. Det är inte lätt med alla dessa städer som heter nästan samma sak, haha. Jag tyckte den var rätt skön Sara. På tal om städer så körde jag denna gång rätt. Sist vi begav oss åt västkusthållet så höll vi på att hamna i Bengtsfors. Men icke idag. Visserligen kom vi fram sist, men vi svängde i alla fall åt rätt håll när det krävdes. Plus i kanten där tycker jag nästan. Å Lina va uppe i tid. klockan sex närmare bestämt. Fast hon trodde att klockan var sju - det vill säga snart dags för samling. Men oj då. Det var något speciellt med de tickande små uren denna natt. Vintertid heter det visst. Så hon fick snällt vänta en timma till. Så att klockan skulle bli sju. På riktigt.

Dagens favorit: trepoängar'n!!! 
Dagens komocka: Förlusten mot Rössö. Oj. Vad. Snabbt. Det. Gick.

Årets kaffepanna 2008

Datum: 2008-10-25 Tid: 10:33:59
Damgruppens vandringspris för säsongen 2008 blev.... Lina Nelson!
Så det blir fint att fylla på med ett L-namn bland de redan befintliga; Linn, Lisa, Linda...Lina!
Bara fröken Rebecka som förstör ordningen lite, haha. Men vi kan kalla henne Lill-Rebecka så är det löst



Grattis Lina! 

Jag minns tyvärr inte  hela motiveringen, men när man är så bra som du så behövs knappt någon sådan!

Money money money....

Datum: 2008-10-25 Tid: 09:39:23
Det är kul med finanskris. Fonderna går jäkligt bra. Not. Vem är det som tar mina pengar? Buuhäää

Fond  Värdeförändring
ALLEMANSFOND II     -23,35
ALLEMANSFOND III     -4 030,67
EFFEKTIVA VÄRLDEN     -3 212,11
Simplicity Indien SEK     -2 950,64
ÖSTEUROPAFONDEN     -1 800,67
Summa   -12 017,44



A silly season?

Datum: 2008-10-21 Tid: 22:06:50


Årsfest 2007.
På fredag är det dags igen. Håret är lite kortare, många fler matcher är spelade.
Säsongen 08 är snart över på riktig.

Guess the weather

Datum: 2008-10-21 Tid: 21:35:24
Bbbrrr... Detta har varit en dag i kylans tecken! 06:25 i morse - cykla till jobbet. Pisseregn, iskallt och snålblåst. 09:00 - ut på turen. Om möjligt ännu mer regn och - självfallet - blåst och kyla. Skicka flaskpost någon kanske? Hem från jobbet och gissa, det regnade. Cykla till stallet - reeeegn. Rida. Trodde då i min enfald att solen som visade sig i typ tre minuter skulle vara bestående hela eftermiddagen. Men nej. Det började givetvis att droppa små käcka vattendroppar från de ännu käckare mörka molnen. Ljusgrå tröja blev mörkgrå på ett par sekunder. Cykla från stallet till Hallevi. Jag nämner inte väderleken. Slutligen cykeltur från Hallevi och hem. 10000kronorsfrågan lyder: Gissa vad det var för väder? Jo, pissregn, snålblåst och iskallt. Taaaddaa! Pengarna sätts in på ditt konto inom 24 h.

Men när vädergudarna spelar dig sådana här härliga spratt är det tur att man har andra saker som värmer. Ridningen och föreläsningen i kväll är sådana saker. Det sistnämnda behandlade många viktiga delar så som till exempel att kunna ta kritik, skilja på sak och person, lägga fokus på rätt saker och mycket mer. Klockren enligt mitt tycke! Wargöns damer har nu lite att jobba på.



U&U

Datum: 2008-10-20 Tid: 21:20:23
Umeå. Uppsala. Nu har jag bokat biljetter så att jag kan hälsa på båda mina töser! Upp till den norra delen bär det av nu i november, och till Uppsala i januari. Det var inte lätt att hitta ett datum mellan tentor, träningar, jobb och högtider. Det tog oss nästan  hela eftermiddagen. Men kanske är det så, att saker som är viktiga, de får ta tid.


Saturdaaaay!

Datum: 2008-10-18 Tid: 11:59:19

FIxa mat. Bränna skivor. Vad ska jag ha på mig??! Glöm inte träningskläder. Var 17 ligger benskydden? Lekar! Efterrätt kanske? Sminkväskan. Glöm inte kameran för Guds skull! Just det ja, marshmellows till Äggy Päggy! Chokladleken? Ljus och ljuslyktor.

Ikväll är det lagfest på G. FInally! Men det finns lite att pyssla med som ni ser, så det är väl bäst att jag sätter igång!



Ha en himla härlig lördag allesammans!

Långe Jan

Datum: 2008-10-18 Tid: 00:14:56

Jag gillar verkligen djur och kan nog kalla mig någon form av djurvän, men detta. Usch, det är nästan lite äckligt! Kul att vakna av att en sånhär kryper över magen på en, haha.

Världens längsta insekt: 56,7 cm



aftonbladet


Malaysia

Datum: 2008-10-17 Tid: 23:54:49
Ojoj, tittar på klockan. Det är änna mitt i natten.

TImmarna har rullat på bra, de där minutrarna mellan klockan 20:00 tills nu, 23:42, vet jag inte riktigt vart de tog vägen. Stöld? Sitter och försöker läsa på om bra resmål i Malaysia. Har blivit tipsad om en ö som uttalas "Prenten Island", men jag kan inte hitta någon stavning som ger ett bra sökresultat.  Men en snabb googling på bara Malaysia ger ett ganska tillfredställande resultat ändå.

Om ett tag så...


Trampa!

Datum: 2008-10-15 Tid: 21:02:23


Imorgon blir det spinning med Cissi och Hicks efter jobbet.
Kul!

G'day mr Kangaroo

Datum: 2008-10-15 Tid: 20:59:08
Tack för din anmälan!

Vårterminen 2009

Du har anmält dig till följande utbildningar:

1. UMU-01311 - Läkarprogrammet 330hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Umeå universitet, Umeå
2. LIU-50312 - Läkarprogrammet 330hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Linköpings universitet, Linköping
3. KI-42005 - Läkarprogrammet 330hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Karolinska institutet, Solna
4. UU-P8100 - Apotekarprogrammet 300hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Uppsala universitet, Uppsala
5. UMU-01319 - Logopedprogrammet 240hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Umeå universitet, Umeå
----------------------------------------------------------------
Du har angett följande kompletterande uppgifter på din anmälan:

Om jag blir antagen till en utbildning jag sökt, vill jag ha studiemedel (CSN)

Sisådär. Det var inte så svårt. Nu har jag provat på hur man gör när man söker till högskolan. Chansen att jag kommer in på något av de tre första programmen är väl ungefär obefintlig, men vad gör väl det. Jag bryr mig inte . Jag har insett att det aldrig kommer bli någon läkare av mig. Och tanken stör mig inte längre. Det känns bra faktiskt. Väldigt bra. Men det var kul att få prova . Prova hur det kunde sett ut. 



Men jag kommer inte att plugga till våren. För då ni, då befinner jag mig långt, låångt borta från studielån och skolböcker. Kanske med en känguru som närmsta granne! 

Lönninga löv och skummad O'boy

Datum: 2008-10-14 Tid: 22:17:06
Krispiga höstlöv dansar runt fötterna. Ett par i varma röda och gula färger virvlar upp från marken där jag går. Det är kallt och luktar höst. Ett vått lönnlöv klibbar sig fast på skon. Jag böjer mig ner och plockar upp det. Håller upp det lite och studerar formen. Och färgen. Det är vackert. Väldigt vackert. Några tappra löv, med stänk av grön färg som gör oss påminda om den sommar som en gång var, rasslar till i vinden.

Löven väcker lite andra, djupt sovandes minnen till liv. För att promenera sådär, och kolla på hösten, brukade vi - jag och min syster - alltid göra med farmor. Farmor med en tös i var hand, studsandes framtåt med löv som yr som konfetti runt oss, samtigt som vi sjunger och dansar i kapp med "å jänta å ja" . På väg någonstans. Oftast till keramiken . För att tillbringa ett par timmar med kreativt ler-snigel-skapande. Ibland slog vi på stort och gjorde en bamsebild i lera.

Sova över hos farmot och farfar. Få skum-O'boy och skramlade ägg till frukost, spela spel och åka till keramiken. Komma hem och äta farfars gudomligt goda mat och sedan få somna framför tv:n. Utan att behöva borsta tänderna. Det var tider det. 

Ja, jag får nog ringa dem och fråga om de kan tänka sig att få en nattgäst. Det var längesedan jag sov i deras prinsessäng. 9 eller 19 år. Det gör detsamma. Fast nu tänker jag nog borsta tänderna.


Citrus

Datum: 2008-10-13 Tid: 22:17:27
Åååhhh my darling, ååhh my darling ååååhhhh myyyy daaaarling cleeementineeeee!


Jag sjunger kraxar kanske lite väl högt och ljudligt där jag spatserar Sundsgatan fram med ett lass post i vänsterarmen och en härligt söt-syrlig citrusfrukt i min högra hand. Jag känner mig lite klyftig att jag kommit ihåg en sång som passar så bra till min frukt. Nåväl, det är ingen clementin, men väl en satsumas och de är ruskigt goda!

Åååhhh my darling , ååhh my darling, ååååhhhh myyyy daaaarling cleeementineeeee saatsumaaaaas!


Ume å Upps

Datum: 2008-10-13 Tid: 21:59:41

Med risk för att låta som en trotsig 5-åring, men... jag vill! Jag vill! Jag vill! Jag viiiill!!! Åka. Till Umeå. Och hälsa på Lina. Snart!

Sitter och försöker ragga billiga flygbiljetter till denna nordliga stad, men va17. Det var baskinemej billigare att flyga till kreta tur OCH retur. Jag kanske kan checka in mig som bagage?

Jag vill till Uppsala också. Men det tar vi efter jul tror ja. Ja just det...jul. Inte långt kvar nu faktiskt. Så som veckorna rullar på står väl självaste tomtefar och knackar på dörren och godagar-finns-det-några-snälla-barn-här innan vi ens hunnit tänka julskinka. Eller quornbullar för min del. Skinka är ingen favorit.

Jag fortsätter min jakt i flygbiljettsdjungeln. Utrustad med machete och khakistrumpor.


Hjärtligt välkomna! x82

Datum: 2008-10-12 Tid: 11:55:50

"Hjärtligt välkomna hit till oss på Hotel Hehrne konferens och restaurang. Jag hoppas ni har haft en skön dag. Mitt namn är Linda Norrman och det är jag som kommer att servera er under kvällen. Varsegod, här får Ni ett glas välkomstbubbel, sedan tänkte jag ta och presentera menyn för kvällen. Först har ni här en brödkorg där det bjuds på en italiensk  focaccia samt ett mörkt bröd bakat med torkad frukt och nötter. Till detta serveras en paprikapuré samt smör vispat med olivolja och smaksatt med salt. 

Till förrätt kommer ni sedan att bjudas på en krämig kantarellsoppa med brusolachips. Sedan har vi en rökt laxrulle, vilken är smaksatt med räkoroch pepparrot och serveras med örtsallad och en dilltortilla. Efter detta bjuds Ni på havskatt smaksatt med chili vilken serveras med en pistagepotatisterrine, syltad gulbeta samt rocculasås. För att sedan vilka smaklökarna lite mellan de båda varmrätterna så bjuds det på en grapefrugtgranité. Efter denna kommer Ni att få avnjuta en pepparstekt hjortytterfilé vilken serveras med stuvade rotsaker samt en tranbärskub. Som final har vi ikväll en trilogi på choklad. Jag hoppas detta kommer att smaka."


VI hade 82 6-rätters. Det blev några presentationer. De maler i huvudet än.

"Men om man äter så blir man givetvis törstig också. Här i kväll kan vi rekommendera vårat specialkomponerade vinpaket. Detta består av Chardonnay från Argentina, en Ripasso från Italien..."


Inte bara äta, man ska dricka också. Men det var en kul kväll. Fart och fläkt, himla stressigt emellanåt. Men kul!

 14:00 - 02:45. En arbetsdag på nätta 12 h och 45 minuter.


Tuff tuff i maklig takt

Datum: 2008-10-11 Tid: 11:59:38
Det är så lätt att låta livet bara rulla på i gamla traktorspår. Inte bryta några mönster, utan så som det har varit ska det också förbli. Vanor. Och trygghet. Och vanor ger trygghet. Och det som är tryggt är bra. Typisk människomentalitet. Men borde man kanske någon gång prova att ta steget ut från traktorspåret och testa marken där bredvid. Marken där du faktiskt kan träffa på lite härliga kantarellupplevelser, söta blåbärsmöten och kanske också en stor, vänlig älg. Risken för huggorm finns visserligen, men lite får man väl offra.

Jag tror på att man ska testa på så mycket man kan när man väl har chansen. När det uppkommer vägskäl i livet - våga prova det oprövade. Våga kliv ur traktorspåren!



Samma aktivitet i 11 års tid. Varje vecka. Varje helg. Kanske är det dags för mig att prova kantarellstigen.

Mattetest

Datum: 2008-10-11 Tid: 11:42:46

Testa dig själv och se om du kan lura ut svaren till följande matteprovsfrågor! Frågorna är av  varierande svårighetsgrad.



Matteprov



Matteprov Tensta, Rinkeby & Fittja Gymnasium              Provtid 4 h


Namn:_______________________________


Klass:_______________________________

  

Fråga 1.)


Jamal har en AK-47 med ett 40-skotts magasin. Om han bommar 6 av 10 skott och skjuter 13 skott på varje drive-by, hur många drive-by:s kan han göra innan han måste ladda om?

  

Fråga 2.)

  

Sahjeed har 50 gram kokain och han säljer 30 gram till Mohammed för 25.000 kronor. Han säljer 12 gram till Abdullah för 15.000 kronor. Vad är restvärdet av kokainet som Sahjeed har kvar om han inte blandar ut det?

  

Fråga 3.)

  

Ayatollah är hallick för 3 fnask. Om priset är 400 kronor för varje ligg, hur många ligg måste varje fnask företa sig varje dag för att Ayatollah ska kunna köpa det heroin han behöver för 4.400 kronor/dag?

  

Fråga 4.)


Ahmed vill blanda ut sitt halvkilo heroin för att tjäna 20% mer. Hur många gram råttgift behöver han för att göra detta?

  

Fråga 5.)


Raul avtjänar ett straff på 8 år för överlagt mord. Han fick 220.000 kronor för mordet. Om hans fru gör av med 7.000 kronor i månaden, hur mycket pengar har han kvar när han kommer ut ur fängelset och hur många år får han för att han slår ihjäl kärringen som förbrukat alla hans pengar?

  

Fråga 6.)


Mustafa är kebabkock. Han har bara råd att göra 5 dl vitsås/dag. Den här vitsåsen är både dyr och populär. Han räknar ut att han kommer att klara sig om han har 7 dl/dag. Hur många gånger om dagen måste han ruska tupp för att späda ut dressingen så pass, att han kan klara efterfrågan?

  

LYCKA TILL!



Hihihoohhahha. Ok...kanske lite i grövsta laget. Men lite småkul ändå. Man får läsa texten med glimten i ögat.

(Jag har inte skrivit frågorna, de kommer från ett sånt där kedjehotmail-mail)

Heerliga Frädag!

Datum: 2008-10-10 Tid: 16:59:47
Härliga fredag! Sconeskvällen byts ikväll ut mot vinkväll med samma gäng töser. Men först ska det bakas lite tacopaj.



Fiselis Karlsson

Datum: 2008-10-09 Tid: 22:06:32



Sofia!!!
1989.10.09 - 2008.10.09

9:e oktober, en torsdagskväll

Datum: 2008-10-09 Tid: 22:04:53
Dessa smarriga scones tillverkades under kvällen. Kökschef var den nyutnämnda hemkunskapsfröken Sofia:

20 st (små bullar)

13,5 dl vetemjöl
3 tsk salt
6 tsk bakpulver
150 g smör eller margarin
6 dl mjölk eller filmjölk

I med allt i en bunke. En hushållsassistent är att föredra. Maskin eller person gör detsamma, bara man själv slipper knåda och kladda. Gör bullar. In i ugnen i 225 härliga grader Celsius under ca 12 minuter. Finito!

Serveringsförslag:
 Ost och marmelad, philadelphiaost och marmelad eller toppnumret vispad grädde och jordgubbssylt. Mumsi!



Avd. Man lär sig bra äängelska på natur

Sofia: "Vad är detta för te?"
Jag: "English Breakfast heter det."
Sofia: "Jaha...vad betyder det då?"

The power of nature

Datum: 2008-10-09 Tid: 16:23:56

Finns det någon på denna runda jord som lyckas med konststycket att hålla reda på sitt skrivbord? För mig är det sannerligen en av livets absolut svåraste uppgifter. Jag lyckas aldrig. Eller jo, första timmen efter att jag storstädat brukar det väl se okej ut. Men efter en timma och en kvart? Kört. Jag har fullt med pärmar, tidsskriftssamlare, burkar och tidningsställ, men ordningen vill inte riktigt infinna sig. Pysselsaker samsas med naturvetenskapliga tidsskrifter, vilka i sin tur ligger på en hög med kort. Dessa är granne med en hög högskoleutbildningskataloger och på toppen av högen - ett paket havreknäcke...

Men kanske är det förresten inte en så svårt att förklara? Kanske är det samma naturlag som verkar på mitt skrivbord som mellan molekylerna. De vill att det ska vara oordning. Det krävs visst mindre energi då. Ja, så måste det vara. Det är inte mitt fel. Det är helt enkelt naturen som fått råda!



"Ska du inte ta och städa? Nja, jag vill helst inte inverka på naturlagarna..."


Definitely my cup of tea!

Datum: 2008-10-08 Tid: 21:28:47
Imorgon blir det te- och sconeskväll med Hixie, Cissi och Soff. Mums! Och så ska vi filosofera fram vad vi ska ta och utbilda oss till. Vi ska helt enkelt försöka finna ett svar till den ständigt ekande frågan "Vad ska du bli när du blir stor?" En superkväll helt enkelt. Det är bara att ta sig igenom ett stycke sömn och en arbetsdag, sen är det dags!


¤#"&/¤"#*!!!

Datum: 2008-10-08 Tid: 21:12:12
Tro fan att skiten blev feltryckt. Detta blir min död...

PUMA V5.08 WOVEN SUIT

Bror, 5 oktober

Datum: 2008-10-05 Tid: 11:58:24



Grattis på namnsdagen Moffa!






Do you want to swim?

Datum: 2008-10-05 Tid: 11:37:17
Typiskt. Så jäkla typiskt. En bra mening att sammanfatta det hela med. Jag har skapat mig ett eget litet innanhav i vårt badrum. Plask plask. Blött blött.

Skulle till och städa vårt lilla tvagningsrum. Skura badkaret, handfatet, toalettstolen och bla bla bla... Men jag kom inte längre än andra punkten - handfatet. Utan att jag först märkte det så lyckades kopplingen, som håller ihop rören som i sin tur leder bort äckelpäckelvattnet från handfatet ut till stora världen, att glida isär. Resultat? Jo, äckelpäckelvattnet leds inte bort. Det forsar rakt ner i handfatsskåpet för att sedan lite elegant sippra ut på badrumsgolvet. Hela badrumsgolvet.

Tacksåmycket. Varsegod. Plask plask. Blött BLÖTT


4th Oct

Datum: 2008-10-04 Tid: 18:54:24
  Väntar på att huset ska fyllas av kanelbulledoft. Syster har satt igång ett bak. Risken finns dock att det börjar lukta curry eller någon annan kanelsnarlik krydda i detta hem. Det har nämligen hänt förut...



För inte har ni väl missat att det är Kanelbullens dag?

Bildkollage

Datum: 2008-10-04 Tid: 18:45:01

- Jag puttar ut henne me rumpan!                Nu ska vi se om vi kan gå ner i spagat... Och skjuta
Kommer du förbi då?

       Det är bra att                                                              Det är skönt att Skoftebyn
motståndarna sätter press.                                          går på boll och inte spelare



Drippdropp

Datum: 2008-10-04 Tid: 18:32:46

Haha, jag hittade den här sköna bilden på Anna när vi hade målat taket i somras. Så kan det gå om man har för mycket färg på penseln. Se och lär gott folk :)

















Hello!

Datum: 2008-10-04 Tid: 18:24:35

 
Hello Saferide: More Modern Short Stories From Hello Saferide



Underbar skiva. Hello Saferide är för mig en ganska nyupptäckt musikbekantskap, men efter att nu ha lyssnat igenom nya skivan More Modern Short Stories är det bara att konstatera. Vi kan bli bra vänner. Väldigt bra vänner. Och just "...short stories" är ett passande namn på skivan, eftersom varje låt verkligen berättar en liten historia. Som 12 små novelller i musikformat. Öronen tackar och tar emot detta melodigodis. Bäst tycker jag om Overall, den har en härligt sorglig men samtidigt optimistisk känsla över sig. Och så låten Anna. Bara så vacker!

Overall, I think we did a good job,
we did the best we could, I think we did the best we could
Overall, we couldn't have done much else, I think we pulled it off
I always thought we pulled it off.

Overall, I think we did a good job,
we did the best we could, I think we did the best we could
Overall, we couldn't have done much else, I think we pulled it off
I always thought we pulled it off.
I always thought we pulled if off.

always thought we pulled if off.






RSS 2.0