Update

Datum: 2009-02-26 Tid: 11:08:33

Manga kilometer.  Jag har ingen exakt siffra, men manga ar det I alla fall. Som vi har tagit oss. Transporterats.  Rest!

Great Ocean Road var just det. Great. Tyvarr var det lite molnigt, eller ja lite mycket molnigt nar vi spanade in de 12 apostlarna. Men deras stortlek, formation och naturen runt omkring var anda fantastisk! Den forsta natten stannade vi till i den lilla, lilla staden (byn? :P) Port Campbell dar hela gruppen hade en egen lite stuga tillsammans. Gruppa ja. Resan som vi gjorde var med ett foretag som heter Groovy Grape och vi var 16 personer (tror jag) plus guiden som reste tillsammans. Under vara tre dagar sa hann vi med en himla massa! For inte ska ni tro att vi ligger pa latsidan har inte ;) Uppe med tuppen varje morgon, runt 05:15 - 05:45 var vanlig tid att ga upp. Och det fanns havregrynsgrot till frukost - halleluja!


In i bussen och ut pa vagarna. Guiden Fleur sag till att kamerorna gick varma och vanligaste meningen under dagarna var nog "photo photo photo".  Foljdes snabbt av "klick klick klick". Great Ocean Road.  12 apostlar, fantastisk natur, Grampians National Park, vattenfall, hikes, Aboriginsk historia, roliga skyltar, bad, BBQ och kangurur i massor.  Jag kom sa nara en kanguru nar vi bodde pa hostelet Ned's Beds i the Grampians. Sa nara! Men det basta av allt var nog sista dagen nar vi gjorde en "hike" i ett av bergen. Skithaftigt! Vi borjade klattra ganska tidigt pa morgonen sa de tidiga morgonstralarna som letade sig fram gjorde det hela extra fint. Och hogt var det. Haftigt!


Samma dag senare pa eftermiddagen var vi framme i Adelaide. Hade bokat rum pa YHA Adelaide. Kan verkligen rekommendera YHA som hostel. De ar lite dyrare.  Men sa bra. Sa frascht. Sa hjalpsamma.  Pa kvallen var vi ett gang som gick ut for och kaka. En hog med tyskar, en 80-arig tant (som vart med under hela resan!) och sa vi da, team Sweden eller the Swedish girls som vi nu kallas. Inte Sandra & Linda. Inte tva personer. En enhet.  Team SWEDEN, haha! Det var festival i staden ocksa. Gick dit och kika en svang. Men vi hade en tidig morgon som vantade pa oss sa det blev aven en tidig kvall. 06:15 skulle vi bli upphamtade for fard mot Kangaroo Island.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0