Bara det basta ar bra nog

Datum: 2009-03-25 Tid: 11:56:50

Haha, sa skon upplevelse. Maste bara beratta.

Om det ar sa att det ar ganska langt fran dar som man blir avslappt fran bussen till det hostel som man bokat brukar ofta hostelet vara schyssta och ordna med skjuts. Skont att slippa kangka pa ryggsackarna... Naval, denna skjuts brukar allt som oftast besta av en gammal skruttig buss dar man trycker in sa manga backpackers som mojligt for att spara tid och plats och allt vad det kan vara. Men pa vart andra hostel i Surfer's var det annorlunda. Dom var forvaning nar en limousine (!) kom och parkerade framfor oss pa busshallsplatsen. - Sleeping Inn?, fragade chaufforen. Vi nickade lite forsiktigt. Visst, det var namnet pa det stalle dar vi skulle bo. Men, limo - var detta ett skamt?

Haha, icke. In med vaskorna i bagaget och sedan in med vara kroppar i denna avlanga bil. Akte baklanges bara for att. Val framme kommer nasta forvaning - chaufforen erbjuder sig att bara vaskorna och foljer oss sedan till vart rum. Sa vi skulle hitta. Det var en udda dag. Limousine? Backpacking? Varfor stammer det inte riktigt i huvudet...?



Inte riktigt, men naaastan ;)




Kommentarer
Postat av: mamma

det var väl en trevlig erfarenhet och käckt med lite omväxling

2009-03-25 @ 21:08:51
Postat av: mamma

2009-03-25 @ 21:45:25
Postat av: Ff-Fm.

Tjejer!

Endast det bästa är gott nog,klart ni skall åka LIMO.Härhemma kör vi fortfarande Skoda,inte nog med det vi får köra SJÄLV!!!Ni ser ut att ha det underbart,än en gång endast det bästa är gott nog.

Keep going.

Ff-Fm.

2009-03-26 @ 11:01:35
Postat av: Mormor Morfar

Ni prövar ju det mesta så klart en LIMO.Vänta tills jag tar ut BUBBLAN.KRAM

2009-03-28 @ 19:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0