Leconfield!

Datum: 2009-03-13 Tid: 09:59:11
Det ar med blamarkta knan, valkiga hander och solbranda overarmar som tva glada tjejer lamnar Leconfield Farm bakom sig. 11 dagar har gatt. 11 dagar som alla haft nagot alldeles nytt och spannande att visa. Benen gomdes i ett par jeans, fotterna stoppades i ett par boots,  skjortan sattes pa och den obligatoriska hatten fick vara det som julstjarnan ar i julgranen - kronan pa verket. Nu var det kobojsarliv som gallde!

Vi var 7 tjejer och 5 killar, eller 7 jillaroos och 5 jackaroos om vi ska ta och vara lite australiensiska, som forvantansfulla hoppade in i bussen som skulle ta oss ut till bushen. Ut till manga, manga australiensares verklighet. Deras vardag. Vi blev upphamtade av kobojsarnas kobojsare - Hilton. En lang, senig man,  stark som en bjorn och med sin standiga foljeslagare cigaretten hangandes i mungipan. Handrullad sadan, saklart. Hatten var en del av honom, utan den sag han...naken ut. Hiltons kunskap var ocksa den som vi skulle fa ta del av under vara dagar pa Leconfield. Det fanns en del att lara kan jag lova.

Vi har fatt prova valdigt mycket nytt - ett litet aventyr varje dag.





Kommentarer
Postat av: F,f-F,m

Yihaaa,Jillaroos!

Nu börjar det likna något,riktiga outbackgirls,det är go i tjejer med hästskit under naglarna, Yihaaa!Skämt åsido,underbart höra av er igen. Förstår på bild och text ni haft en spännade upplevelse fortsätt så.

Keep going,nafsa vidare på världen.

Bamsekramar Ff-Fm.

2009-03-14 @ 11:54:36
Postat av: Mormor Morfar

nu blev det tuffa brudar av er, ser härligt ut.Hörde av M+P att ni skulle resa vidare med buss, ni gör helt rätt ta för er av den värld ni lever i nu.DET ÄR VÄLDIGT ROLIGT NÄR VI HÖR FRÅN ER.KRAMAR

2009-03-15 @ 18:34:16
Postat av: mamma

Hej tjejen du ser ut att vara född i cowboyhatten .skitsnyggt .kramis från mor

2009-03-15 @ 21:17:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0