Snabbt på snabben

Datum: 2009-10-19 Tid: 11:38:55
Baksidan av grovt effektiv rast: scones bakade på snabben. Klockan ringde så käckt och indikerade på att smaskiga, gyllenbruna brödverk skulle finnas för avhämtning. Visualiserade för mitt inre doften av nybakat som skulle möta mig sisådär en tre meter innan köksdörren. Istället möts jag av - host host - massiv rökutveckling och stanken av vidbränt. Kollar in genom ugnsluckan. Det som skulle varit gyllenbrunt är istället kolsvart. Kollar på temperaturen. 225 grader Celsius. Det stämmer ju. Kollar igen, över- och undervärme? Nix. Jag har bakat mina små degklunsar på snabben. Skorpor, någon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0