Glad grön midsommar

Datum: 2010-06-22 Tid: 21:52:18
De svenska primörernas tid är nu, sillen kan ätas med gott samvete eftersom bestånden är kraftiga och systemets utbud av ekodricka har aldrig varit större. Så, ingen anledning att inte fira en grön midsommar alltså! När det kommer till efterrätt och tårta och våra röda gubbar, satsa då gärna på svenska ekologiska. På så vis slipper du och dina gäster tugga gubbar som i snitt besprutats 7,8 gånger. Är de importerade kan det till och med vara så att de är besprutade med ämnen som är förbjudna i Sverige. För en riktigt närproducerad kompanjon till kaffet - lägg rabarber på rabarberna vetja och bjud på paj! Friskt, gott och väldigt klimatsmart.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0