Asså tyyyp baa så mycket fjortisteemaaa...

Datum: 2010-11-26 Tid: 16:12:12
Det stundar återbjudningar. Det är precis vad det låter som - dags att bjuda tillbaka. Småttningarnas tur. En bit in på nollningen utsattes de nämligen för hembjudningarna. Dvs de tror att de ska hem och äta middag hos olika professorer på SLU, men ack så fel de har. De blir bortrövade. Ögonbindlade. Satta i en bil. Utklädda och lämnade. Inte helt åt sitt öde, men väl med en hög med uppdrag att utföra.

Det hela tar plats inne i stan, och överallt springer folk utklädda till bönder, spermier, turtles, gangsters, kopior av Julius Ceasar. Fantasin sätter gränser. Småttingarna får en flaska med dryck. Varierande styrka, men sällan saft. Vi har väldigt kul. De är lätt förvirrade, vi skrattar. Åt dem, med dem. Sedan tillbaka till Ultuna. Det vankas lite mat i magen, vilket är behövligt efter alla utförda uppdrag.

Avlsutar med släpp på Kåren. Dans natten lång och en fantastiskt rolig kväll övergår i natt. Och morgon för vissa. Det är vad som ska ges igen. Ikväll. Temat är Fjortis. Det innebär utklädnad. Det innebär att jag troligen inte kommer känna mig heeelt bekäm i utstyrseln, men va 17 - någongång ska väl fjortistiden upplevas. Även om det är cirkus sju år senare än vad som är vanligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0