Ett skepp kommer lastat med möjligheter!

Datum: 2010-10-28 Tid: 21:36:12

Man får aldrig ett bättre läge än förstaläget, så skjuuut! Det är fotbollsord. Innötta, inpräntade och fastseglade i bakom pannbenet. Och de är sanna. Helt och till fullo går de att applicera även i ett liv och i en situation bortom hörnflaggor, grönt gräs och domare med strumporna upp till ljumskarna. När möjligheten kommer - ta den! För det kommer ingen bättre. Om inte annat så kan det dröja länge, länge innan en likanande dyker upp. Och tänk, du kanske inte ens är uttagen till den matchen?

Var vill jag komma. Jo. Möjligheter. Möjligheter att utvecklas, möjligheter att utmanas. Jag har en här till dig. Serverad och klar. Sustainergies Cup 2011 söker en projektledare. En projektledare som med driv och engagemang vill föra Sveriges största case-tävling i hållbar utveckling för studenter till en ny nivå, in i 2011.

Sugen på att bygga Sveriges bästa studenttävling? Läs mer på sustainergies.se och klicka vidare till Sustainergies Cup. Lycka till, och skjut om du får läge!





Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh man kanske skulle ta och anmäla sig ;) Adressen kan du maila mig om du vill ha blommor!! Jag ska nog kunna knåpa ihop en bukett som du kommer gilla :) Hoppas allt är fint!!! Kram

2010-10-29 @ 18:32:39
Postat av: Hermannmonika

Good people of togo i was here ok.

2011-11-03 @ 10:34:11
URL: http://hermannmonika.blogbloc.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0